Om oss på Brodyrsaker.se

 

Ann tog över Minifolk i Mars 2010. Ivana & Jelena grundade den i januari 2009 och Vi kommer driva den i samma anda, att kunna erbjuda personliga gåvor, det lilla extra till familj, släkt, vänner, eller varför inte till sig själv.

I September 2012 har vi bytt namn på shoppen till Brodyrsaker.se. Tanken är att vi även kan erbjuda andra produkter som även inriktar sig till vuxna, eller varför inte en egen tasshanduk till hunden! Självklart tar vi inte bort några produkter, utan vi har itstället lagt till flera artiklar under minifolk kategorierna!

 

Visionen nu är att kunna erbjuda personliga gåvor till barn och vuxna, ja alla i hushållet, även kanske till husdjuren. Men framför allt till nyblivna föräldrar som varken har tid eller ork att gå i affärer med allt som hör till omställningen att få barn.

Och när man ska leta efter tex doppresenter så vill man ju så gärna ge ngt personligt som sticker ut från mängden och som man vet kommer till användning. Att kunna ge bort en body med barnets namn, eller en snuttefilt som inte kommer kunna tappas bort på fritids, eller en broderad handduk till den äldre tonåringen som flyttar hemifrån. En del väljer att även brodera in födelsedatum, andra vikt och längd eller kanske ''smeknamnet''. Man kan ju välja vad som helst, vilket gör det så unikt !

Självklart går det även att köpa varorna utan brodyr, vi har även en del i sortimenten som inte går att brodera på, men som vi ändå tycker hör till i shoppen. Men basen i sortimentet är att just kunna brodera in texter eller namn

Vår önskan är att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Brodyrsaker. Inga konstigheter för att man handlar på nätet, utan snabbt enkelt och inget krångel, det är så det ska vara - och så kul förstås.

Hoppas ni får en rolig och kreativ shoppingrunda önskar Brodyrsaker!